Notting Hill Townhouse

Designed by London based designers Compass and Rose Interiors this delightful townhouse was transformed from a neglected 4 storey building into a fresh and exciting space for the eligible gent. Here, we worked alongside Compass and Rose to supply numerous furnishings across 3 of the floors.

Living Room - Reclaimed Teak alcove shelving with industrial brackets, Rusted steel coffee table, Steel storage units with painted yellow doors and leather trim, Raw steel leaner mirror.

Dining Room - reclaimed timber and welded steel dining table, Floating patchwork timber kitchen shelves with built in down lights.

Bedroom - Solid reclaimed Timber sliding door, reclaimed sapele alcove shelving with above bed book rail.

Bathroom - Reclaimed timber cladding, Antique Iroko Basin top 

WWW.COMPASSANDROSE.COM

 

Please click the Full Screen  in the top right hand corner to see full screen images.